Matematik
to skibe
25. februar 2007 af
white_angel (Slettet)
To skibe A og B sejler med konstant hatsighed parallelt med en kystlinje l.A sejler i afstanden 1200 meter fra l , mens B sejler i afstanden 1000m fra l . Kl. 12:00 er vinklen v mellem sejlretningen for A og sigtelinjen far A til et fyrtårn F lig med 40 grader , mens det for B gælder , at den tilsvarende vinkel u lig med 48 grader .
a) Beregn afstanden fra hvert af de to skibe til fyrtårnet .
b) Beregn afstanden mellem skibene.
Et halvt minut senere er v=42 grader og u= 51 grader
c) Beregn det tidspunkt , hvor de to skibe passerer hinanden.
hjælp!! Hvad skal jeg gøre her ?
a) Beregn afstanden fra hvert af de to skibe til fyrtårnet .
b) Beregn afstanden mellem skibene.
Et halvt minut senere er v=42 grader og u= 51 grader
c) Beregn det tidspunkt , hvor de to skibe passerer hinanden.
hjælp!! Hvad skal jeg gøre her ?
Svar #1
25. februar 2007 af ASLAK (Slettet)
#0: Du kan finde opgaven inde under opgaver!..Det kan du i hvert fald bruge som inspiration:).
Svar #5
24. marts 2010 af hejhej16 (Slettet)
Hej. Kan du sende et link til opgaven?
Kan nemlig ikke finde den :)
Skriv et svar til: to skibe
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
