Engelsk

bare kig det igennem please!

01. marts 2007 af susa (Slettet)
hej, nogen der vil kigge det igennem for gramatiske fejlo o.l. ? pleease!

One of the most important qualities a human has is the quality to forgive each other.

Peace is a beautiful and positive word. Peace shall be everywhere, in all continents and corners of the Earth - but the most important thing is the peace and love inside your heart, with this u can create a peaceful world!
Peace begins with honesty and trust.
We humans have to work for peace; peace doesn’t just come to us.
If we people forgives each other instead of getting enemies and if we solve our problems peacefully instead of fight or make war, there will be more peace between us people.
We have to think thoughts of peace, to make it come truly.
And if we here in Denmark, made a peace action and gives a talk about peace every year to small children, so they can learn about peace, it will be an advantage.

We have to work for peace, imagine if there isn’t peace, we can’t live without peace and we can not create peace without love.
And I really don’t understand some countries, they only think about making wars and military power. We don’t get anything out of it!
Is this more important than peace? No way!

So my opinion for how we pupils can spread peace here in the school or out side.

Is that we shall respect other, Respect the dignity of each person
And be honestly and fair. And a very important thing is that we shall be forgiving.
We have to be positive and help other when they need help.






Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2007 af Stine, 1.A (Slettet)

One of the most important qualities a human can have is the quality to forgive others.

Peace is a beautiful and positive word. There ought to be peace be everywhere, in all continents and corners of the Earth - but the most important thing is the peace and love inside your heart, with that you can create a peaceful world!
Peace begins with honesty and trust.
We humans have to work for peace; peace does not just come to us.
If we people forgives each other instead of getting enemies and if we solve our problems peacefully instead of fighting or making war, there will be more peace between us.
We have to think thoughts of peace, to make it come true.
And if we here in Denmark, made a peace action and talk about peace every year to little children, so that they too can learn about peace it will be an advantage.

We have to work for peace. Imagine if there were no peace. We cannot live without peace and we cannot create peace without love.
I for one really do not understand some countries. They only think about making wars and military power. We do not get anything out of it!
Is that more important than peace? No way!

So my opinion for how we pupils can spread peace here at the school or outside the classroom is that we shall respect each other, respect the dignity of each person and be honestly and fair. And a very important thing is that we shall be forgiving.
We have to be positive and help other when they need help.


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. marts 2007 af Stine, 1.A (Slettet)

Hej :)

Jeg har taget mig den frihed at rette nogle af de sproglige fejl også. Generelt var der ikke så mange grammatiske fejl - men man må ALDRIG skifte mellem sammentrækninger og ikke. Man skal være konsekvent, og bedst er det, hvis man helt undlader sammentrækninger, da det er talesprog. Og så er der nogle steder hvor sæningerne har en lidt pudsig sammensætning, men det har jeg også rettet. Håber det kan bruges. Stine

Brugbart svar (0)

Svar #3
02. marts 2007 af hermione (Slettet)

Forgives = forgive

if we people forgive each other instead of getting enemies = det ville lyde bedre hvis du sagde instead of becoming enemies.

get= få
become= blive

...instead of fight = instead of fighting

make war= making war

We have to think thoughts of peace, to make it come truly. = We have to have peace in our minds so that it will become true. (det lyder bedre)

And if we here in Denmark, made a peace action and gives a talk about peace every year to small children, so they can learn about peace, it will be an advantage. = det passer ikke rigtigt med tider og sådan. Prøv at lave et om til:

and if we in Denmark gave a speach to small children every year, they could learn about peace and it would then be an advantage.

imagine if there isn’t peace= imagine if there's not peace.

can not= cannot

and military power= military powers(flertal)

other= each other

and be honestly= and be honest

other= each other

der er få steder i det sidste hvor det kunne lyde bedre. Prøv at lave lidt om på sætningen. :)







Svar #4
02. marts 2007 af susa (Slettet)

Tusind takk til jer !

Brugbart svar (0)

Svar #5
02. marts 2007 af Katrine (Slettet)

Du bør måske ændre det til

is the ability to forgive each other.

Skriv et svar til: bare kig det igennem please!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.