Matematik
polynomie
03. marts 2007 af
blomst89 (Slettet)
A) Gør rede for at 2 er rod i polynomiet
P(x)=x^4+3/2x^3-9x+4x
B) bestem samtlige rødder i polynomiet
opgaven skal løses uden lommeregner.!
A) Gør rede for at 2 er rod i polynomiet
P(x)=x^4+3/2x^3-9x+4x
B) bestem samtlige rødder i polynomiet
opgaven skal løses uden lommeregner.!
Svar #1
03. marts 2007 af Sentinox (Slettet)
A)
Hvis et tal, x0 er rod i polynomiet P(x), da er P(x0)=0.
B) Benyt nu polynomiers division, og se om der ikke kommer noget "godt" ud af det (altså noget der umiddelbart kan løses).
//Sentinox
Hvis et tal, x0 er rod i polynomiet P(x), da er P(x0)=0.
B) Benyt nu polynomiers division, og se om der ikke kommer noget "godt" ud af det (altså noget der umiddelbart kan løses).
//Sentinox
Skriv et svar til: polynomie
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
