Matematik
f'
05. marts 2007 af
Chabu (Slettet)
Hej
Opgaven lyder: bestem f'(x) til funktionen
f'(x) = sqr(x)
Den er jo f', så jeg forstår ikke hvad jeg skal. En der kan hjælpe?
Opgaven lyder: bestem f'(x) til funktionen
f'(x) = sqr(x)
Den er jo f', så jeg forstår ikke hvad jeg skal. En der kan hjælpe?
Svar #2
05. marts 2007 af Chabu (Slettet)
#1 Gør den ikke, men indeholder flere opgaver af samme type, eks.
f'(x) = sqr(x^2+4)
f'(x) = sqr(x^2+4)
Skriv et svar til: f'
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
