Matematik
Haster hjælp!!
05. marts 2007 af
bobop (Slettet)
Jeg er fortabt i følgende opgaver, og jeg skal bruge dem i morgen tirsdag, den 6. marts, så det ville betyde utrolig meget for mig hvis nogen gad, at hjælpe mig med dem. På forhånd mange tak :)
opg.1
Der er givet 3 funktioner
f(x)= 3x+5
g(x)= 4*1,5^x
h(x)= 7x^2
Følgende ligniger løses m. et CAS-værktøj (lommeregner):
a) f(x)=g(x)
b) f(x)=h(x)
c) g(x)=h(x)
(Giv i hvert af tilfældene en geometrisk fortolkning af ligningen og dens løsning)
opg.2
For >_(større end eller lig med) er to funktioner bestemt ved f(x)= x^2 og g(x)=x^1/3.
Benyt et CAS-værktøj til at løse ligningen f(x)=g(x).
Tegn en skitse af hver af de to grafer, og giv en geometrisk fortolkning af ligningen og dens løsninger.
Løs også ligningen med håndkraft
vink: Sæt uden for parentes).
opg.1
Der er givet 3 funktioner
f(x)= 3x+5
g(x)= 4*1,5^x
h(x)= 7x^2
Følgende ligniger løses m. et CAS-værktøj (lommeregner):
a) f(x)=g(x)
b) f(x)=h(x)
c) g(x)=h(x)
(Giv i hvert af tilfældene en geometrisk fortolkning af ligningen og dens løsning)
opg.2
For >_(større end eller lig med) er to funktioner bestemt ved f(x)= x^2 og g(x)=x^1/3.
Benyt et CAS-værktøj til at løse ligningen f(x)=g(x).
Tegn en skitse af hver af de to grafer, og giv en geometrisk fortolkning af ligningen og dens løsninger.
Løs også ligningen med håndkraft
vink: Sæt uden for parentes).
Skriv et svar til: Haster hjælp!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
