Matematik
HJÆÆÆLP!!!!!!
06. marts 2007 af
bobop (Slettet)
Har problemer med denne opgave. Den er til i morgen!
Der er givet 3 funkt. f(x)=3x+5, g(x)=4*1.5^x, h(x)=7x^2.
Følgende ligninger skal løses m. CAS-værktøj.
a) f(x)=g(x)
b) f(x)=h(x)
c) g(x)=h(x)
Hvert tilfælde skal have en geometrisk fortolkning
af ligningen og dens løsninger.
Der er givet 3 funkt. f(x)=3x+5, g(x)=4*1.5^x, h(x)=7x^2.
Følgende ligninger skal løses m. CAS-værktøj.
a) f(x)=g(x)
b) f(x)=h(x)
c) g(x)=h(x)
Hvert tilfælde skal have en geometrisk fortolkning
af ligningen og dens løsninger.
Skriv et svar til: HJÆÆÆLP!!!!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
