Matematik
Haster!
12. marts 2007 af
bobop (Slettet)
(3x+2)^2=0,64
Ved nogen hvordan det regnes ud?
Ved nogen hvordan det regnes ud?
Svar #1
12. marts 2007 af Kurro (Slettet)
Kvadratet på en toledet størrelse er jo.
(a+b)^2=a^2+b^2+2ab
derefter isoleres x!
(a+b)^2=a^2+b^2+2ab
derefter isoleres x!
Svar #2
12. marts 2007 af bobop (Slettet)
Jeg forstår hverken hvordan du vil stille stykket op i dette indlæg eller det andet jeg skrev!
Svar #3
12. marts 2007 af Kurro (Slettet)
ok her kommer den
(3x+2)^2=0,64 <=>
3x^2+2^2+2*3x*2=0,64<=>
3x^2+12x+4=0,64
Hvorefter vi er tilbage ved diskriminaten.
(3x+2)^2=0,64 <=>
3x^2+2^2+2*3x*2=0,64<=>
3x^2+12x+4=0,64
Hvorefter vi er tilbage ved diskriminaten.
Skriv et svar til: Haster!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
