Matematik

andengradsligning

12. marts 2007 af Hannibal den store (Slettet)
Hej

Kan f(x) = 2x - 2/x^2 omskrives til en helt normal andengradsligning. Altså bare f.eks. f(x) = ax^2 + bx - c etc?

tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2007 af sapiens (Slettet)

er det f(x) = 2x - 2/x^2 eller f(x) = (2x - 2)/x^2 ?

Svar #2
12. marts 2007 af Hannibal den store (Slettet)

det er f(x) = 2x - 2/x^2

undskyld

Svar #3
12. marts 2007 af Hannibal den store (Slettet)

Er der virkelig ingen der lige kan hjælpe? behøver det for at komme videre med en opgave.

på forhånd mange tak

Brugbart svar (0)

Svar #4
12. marts 2007 af Madsst (Slettet)

Det kan ikke omsskrives til en andengradsligning. Hvorfor vil du det?

Svar #5
12. marts 2007 af Hannibal den store (Slettet)

Skal bestemme monotoniforholdene for den, og har forstået det på den måde at man skal finde ud af hvornår f(x) bliver nul og så regne videre derfra. Tænkte det ville være lettest med en andengradsligning.

ka godt være det er helt forkert

Skriv et svar til: andengradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.