Matematik

produktform?

13. marts 2007 af kulfi (Slettet)
Nogen kvikke hoveder som kan fortælle mig hvordan jeg kan skrive denne andengradsligning om til produktform:

y = 0,5x^2 - 1,5x + 0,625

hvis jeg ikke siger forkert vil jeg mene det vil komme til at se således ud:

y=0,5x*(x)-1,5*(x)+0,625

Vil lige høre jeres forslag.

på forhånd tak for hjælpen :D

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2007 af Matkaj

Vil tro du skal faktorisere, dvs. udnytte at
ax^2+bx+c=a(x-r1)(x-r2) hvor r1 og r2 er rødderne

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. marts 2007 af mathon

se
http://peecee.dk/?id=33885

Svar #3
15. marts 2007 af kulfi (Slettet)

der er ikke noget med produktform i den angivende link

Skriv et svar til: produktform?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.