Matematik
diffenretialligningen haster!!!!
14. marts 2007 af
Noura_0508 (Slettet)
Hjælp.....
Bestem den løsning til differentialligningen
dy/dx-2xy=x
som opfylder betingelsen y(1)=0
håber nogen an regne den for mig med forklaringer, for den har jeg siddet fast i, i lang tid nu...
Bestem den løsning til differentialligningen
dy/dx-2xy=x
som opfylder betingelsen y(1)=0
håber nogen an regne den for mig med forklaringer, for den har jeg siddet fast i, i lang tid nu...
Svar #1
14. marts 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Du må fortælle hvor langt du er kommet, og så kan det være at vi kan finde ud af at få løst dine problemer.
Du må fortælle hvor langt du er kommet, og så kan det være at vi kan finde ud af at få løst dine problemer.
Skriv et svar til: diffenretialligningen haster!!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
