Matematik

kk

14. marts 2007 af KETTTE (Slettet)
hej er der nogle, som kan hjælpe mig med denne opgave?

omskriv 4x^2-12x+9 til formen (ax+b)^2

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. marts 2007 af unobuno (Slettet)

Tænk (m+n)^2=m^2+n^2+2mn

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. marts 2007 af mathon

se
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=320553

Svar #3
14. marts 2007 af KETTTE (Slettet)

okay.. det forstår jeg ikke særlig meget af..

Brugbart svar (0)

Svar #4
14. marts 2007 af unobuno (Slettet)

(2x+3)^2=(2x+3)*(2x+3)=4x^2+6x+6x+3^2=4x^2+12x+9
meget mere er der ikke at sige

Skriv et svar til: kk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.