Matematik

Hjælp...

29. marts 2004 af TDP (Slettet)
Grafen for f(x)=2x^3-8x^2+2x+k går gennem (-2,-46).
Bestem k

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2004 af darkseer (Slettet)

hvad er problemet, sæt x,y ind i ligningen og isoler k.

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. marts 2004 af sigmund (Slettet)

Du sætter det givne punkt ind i den givne forskrift. Dvs. at du skal sætte x=-2 og f(x)=-46, og derefter isolere k.

Skriv et svar til: Hjælp...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.