Matematik
Differentialligning
18. marts 2007 af
stræber-pigen (Slettet)
y'=y-1
Hvad bestemmer jeg y?
Hvad bestemmer jeg y?
Svar #1
18. marts 2007 af Waterhouse (Slettet)
Differentialligninger af typen y'=b-ay har den generelle løsning
y=b/a+Ce^(-ax)
I det her tilfælde er a=a og b=-1.
y=b/a+Ce^(-ax)
I det her tilfælde er a=a og b=-1.
Svar #3
18. marts 2007 af mathon
ikke for at "beklikke" Waterhouse,
men
du spurgte: .."hvordan gør JEG"
se
http://peecee.dk/?id=34915
men
du spurgte: .."hvordan gør JEG"
se
http://peecee.dk/?id=34915
Svar #4
18. marts 2007 af stræber-pigen (Slettet)
Tak, det var rart med detaljerne. Nu forstår jeg det bedre (:
Skriv et svar til: Differentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
