Matematik
Sinus Cosinus Tangens
18. marts 2007 af
RachelRamirez (Slettet)
Findes der ikke, eller råder I ikke over en omsætningstabel for sinus cosinus tangens? Fx
cosx = 1-sinx
tanx = sinx/cosx
osv.
Har virkelig brug for det!
cosx = 1-sinx
tanx = sinx/cosx
osv.
Har virkelig brug for det!
Svar #1
18. marts 2007 af nummer2 (Slettet)
tænker du på
c/sinC = b/sinB = a/sinA
=
a=sinA x b / sinB
?
c/sinC = b/sinB = a/sinA
=
a=sinA x b / sinB
?
Svar #2
18. marts 2007 af RachelRamirez (Slettet)
Det ik så meget relationer, mere hvordan man kan finde ud af ved formler og enhedscirklen at omskrive sin, cos og tan. Altså hvad der svare til hvad, hvis I forsår..
Skriv et svar til: Sinus Cosinus Tangens
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
