Matematik
Hjælp til isolering
18. marts 2007 af
Spiritgirl (Slettet)
Hvordan isolere jeg Q i formlen:
y^2=Q*x-Q*a+k
y^2=Q*x-Q*a+k
Svar #2
19. marts 2007 af Spiritgirl (Slettet)
#1 Temmelig dårligt forklaret!
Der er intet Q, men et q og der er slet ingen paranteser.
Der er intet Q, men et q og der er slet ingen paranteser.
Svar #3
19. marts 2007 af dratini (Slettet)
Du skal:
y^2=Q*x-Q*a-k
y^2+k=Q*x-Q*a
y^2+k=Q*(x-a)
(y^2+k)/(x-a)=Q
y^2=Q*x-Q*a-k
y^2+k=Q*x-Q*a
y^2+k=Q*(x-a)
(y^2+k)/(x-a)=Q
Skriv et svar til: Hjælp til isolering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
