Dansk
hjææælp
20. marts 2007 af
Odense pige (Slettet)
hej alle sammen
Nogen ka hjælpe med at skrive hva de her ord betyder :
Plebejiske
kneippkur
kærlighedspassiar
Nogen ka hjælpe med at skrive hva de her ord betyder :
Plebejiske
kneippkur
kærlighedspassiar
Svar #1
20. marts 2007 af BoWie (Slettet)
Plebejer (latin: plebejus) betegnelse for person som tilhørte gruppen af almindelige borgere i Romerriget, stod i det romerske standssamfund mellem patricierne, som var adelen, og slaverne, der ingen rettigheder havde. Plebejerne havde fulde borgerrettigheder og kunne opnå stor rigdom og indflydelse. Plebejerne blev i romersk tradition beskrevet som efterkommere af de personer, som blev indlemmet i Romerriget gennem indvandring eller erobring, mens patricierne var Roms oprindelige borgere.
Ordet plebs blev i latinsk litteratur brugt til at beskrive den samlede gruppe af plebejere, og bliver traditionelt oversat som almue, pøbel, det simple folk, en stor hob, mængden, de fattige hvilket nok mere har afspejlet forfatternes holdninger end de faktiske forhold. Plebs var en yderst sammensat gruppe, nogle af Roms rigeste familier var plebejiske, og gruppen omfattede i senreublikken og kejsertiden selv senatorer.
Kneippkur = vandkur Livsassurer = livsforsikreSphinxforladt
Ordet plebs blev i latinsk litteratur brugt til at beskrive den samlede gruppe af plebejere, og bliver traditionelt oversat som almue, pøbel, det simple folk, en stor hob, mængden, de fattige hvilket nok mere har afspejlet forfatternes holdninger end de faktiske forhold. Plebs var en yderst sammensat gruppe, nogle af Roms rigeste familier var plebejiske, og gruppen omfattede i senreublikken og kejsertiden selv senatorer.
Kneippkur = vandkur Livsassurer = livsforsikreSphinxforladt
Skriv et svar til: hjææælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
