Matematik
naturlog-funktion
22. marts 2007 af
gym elev3 (Slettet)
En funktion fx er bestemt ved:
fx= ln(4x)-ln(x^0,5)
Gør rede for at forskriften f kan skrivs på formen:
fx= a*ln(x)+b
angiv derefter a og b?
jeg ved ikke hvad jeg skal gørejeg har prøvet følgende men kan ikke rigtig komme videre?
fx= ln[(4x)/(x^0,5)]
ln(x^a)=a*ln (x)
En funktion fx er bestemt ved:
fx= ln(4x)-ln(x^0,5)
Gør rede for at forskriften f kan skrivs på formen:
fx= a*ln(x)+b
angiv derefter a og b?
jeg ved ikke hvad jeg skal gørejeg har prøvet følgende men kan ikke rigtig komme videre?
fx= ln[(4x)/(x^0,5)]
ln(x^a)=a*ln (x)
Skriv et svar til: naturlog-funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
