Matematik
Potensligninger mm.
25. marts 2007 af
12.marts (Slettet)
Hvis nogen lige skulle kede sig sådan en dejlig søndag ;) ..
1. En funktion er givet ved f(x) = *KVADRATROD*4x^2+4
Bestem tangenten når x = 2.
2. Løsning af ulighed
540,49x-1,27 < 20
3. omskrivning af potensudtryk
1 / e^2 =
4 / e^3 =
1. En funktion er givet ved f(x) = *KVADRATROD*4x^2+4
Bestem tangenten når x = 2.
2. Løsning af ulighed
540,49x-1,27 < 20
3. omskrivning af potensudtryk
1 / e^2 =
4 / e^3 =
Svar #1
25. marts 2007 af Christina_Jensen (Slettet)
1. Brug ligningen y=f(x0)*(x-x0)+f(xo)
2. Gør som man plejer med ligninger. Løs den!
3. Brug dine potensregneregler.
2. Gør som man plejer med ligninger. Løs den!
3. Brug dine potensregneregler.
Svar #2
25. marts 2007 af 12.marts (Slettet)
Forstår ikke helt hvordan det skal gøres når det er med kvadratrod..
*FEJL*
2. f(x) < 20
540,49x^-1,27 < 20
*FEJL*
2. f(x) < 20
540,49x^-1,27 < 20
Svar #3
25. marts 2007 af Christina_Jensen (Slettet)
1. Brug din lommeregner?
2. Ja, så løser du bare videre, som om ulighedstegnet var et lighedstegn! - Og bagefter tager du hensyn til uligheden..
3. Tænk på,at 1/x kan skrives som x^(-1)
2. Ja, så løser du bare videre, som om ulighedstegnet var et lighedstegn! - Og bagefter tager du hensyn til uligheden..
3. Tænk på,at 1/x kan skrives som x^(-1)
Skriv et svar til: Potensligninger mm.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
