Generelt

(DP) Talrække

27. marts 2007 af DanielPetersen (Slettet)
4, 1 , 14 , 9 ,5 ,12 , ?


God fornøjelse!

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2007 af Raggy (Slettet)

Og man skal hvad?

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. marts 2007 af Raggy (Slettet)

Aaaaaah

Snedigt må jeg indrømme, smart måde at skrive sit navn på :P

1 = A, 2 = B osv.

4 = D
1 = A
14 = N
9 = I
5 = E
12 = L

Svar #3
27. marts 2007 af DanielPetersen (Slettet)

#2
Tillykke! Du er videre i DP Konkurrencen :-)

Brugbart svar (0)

Svar #4
27. marts 2007 af hackerjohn (Slettet)

sikke da nogle opgaver du laver DP... er det ikke på tide at du stopper?

Svar #5
03. april 2007 af DanielPetersen (Slettet)

#4 Nej, konkurrencen er ikke afsluttet endnu. Du står heller ikke på min deltager-liste :-)

Skriv et svar til: (DP) Talrække

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.