Dansk

da vinci - manden fra mars

27. marts 2007 af noira (Slettet)
Jeg sidder her og skal til at vælge hvad jeg vil skrive om i 2 års opgave. Og hvor er det svært at vælge.
Har en masse ideer men har svært at få dem sat sammen så der er nok indhold i og nok udfordring.

- Jeg kunne godt tænke mig at skrive om noget alla Nynne. Har fundet en bog der hedder manden fra mars af Annette Lindegaard. Kunne godt tænke mig at beskrive udviklingen i dette og kvinder har svært ved at finde deres identitet osv som det fremgår i bogen.

- derudover finder jeg også da vinci billede af mona lisa spændende hvor jeg gerne ville analyser dette og dens betydning eller taget sammen med en novelle fra tiden..

- sidst men ikke mindst, forrådt af amalia og et suplerede billede eller novelle fra samme tid og samme problemstilling..

Har virkelig brug for hjælp med hvad der ville være godt at sætte sammen så jeg er sikker på at få en spændende opgave med udfordring.. tager imod ALT hjælp. også noget der ikke helt er til dette...

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2007 af bluegambler (Slettet)

Hvis du vælger et billede er det vigtig at du virkelig har noget at sige om det billede, for man kan ikke bare skrive en opgave over et billede og en novelle hvis ikke man har en gennemgående plan, men hvis du tager dig sammen kan en dybdegående analyse af et billede hvor du måske tænker meget på maleren og hvad det er for en tid han levede i og hvordan han opfattede den, tror jeg godt det kan blive en rigtig god opgave.

Hvis bare man ved hvad man vil, er det sjældent det går galt...

Skriv et svar til: da vinci - manden fra mars

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.