Matematik
Differentialligning 5.134
09. april 2007 af
seiz (Slettet)
Hej!
Er der nogen der kan komme med et lille hint til hvordan man løser dy/dx = e^-2y, hvor f'(2)=5
Er der nogen der kan komme med et lille hint til hvordan man løser dy/dx = e^-2y, hvor f'(2)=5
Svar #2
09. april 2007 af sigmund (Slettet)
Ligningen er separabel. Divider med e^(-2y) på begge sider, og gang med dx. Integrer så, og isoler y. Integrationskonstanten (den, der sikkert kaldes k i din bog) findes ved indsættelse af betingelsen.
Skriv et svar til: Differentialligning 5.134
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
