Matematik
Isolere
15. april 2007 af
pededrengen (Slettet)
Hejsa,
Ønsker at isolere "Q", nogle der kan fortælle mig hvor jeg går galt henne?
P = P(1+1,3(1-P))-0,5PQ <==>
P = P(1+1,3-1,3P)-0,5PQ <==>
P = P + 1,3P - 1,3P^2 - 0,5PQ <==>
0 = 1,3P - 1,3P^2 - 0,5PQ <==>
-1,3P = -1,3P^2 - 0,5PQ <==>
1 = P - 0,5PQ <==>
Q = P - 0,5P <==>
Q = 0,5P
Ønsker at isolere "Q", nogle der kan fortælle mig hvor jeg går galt henne?
P = P(1+1,3(1-P))-0,5PQ <==>
P = P(1+1,3-1,3P)-0,5PQ <==>
P = P + 1,3P - 1,3P^2 - 0,5PQ <==>
0 = 1,3P - 1,3P^2 - 0,5PQ <==>
-1,3P = -1,3P^2 - 0,5PQ <==>
1 = P - 0,5PQ <==>
Q = P - 0,5P <==>
Q = 0,5P
Svar #1
15. april 2007 af janandersen (Slettet)
her er et problem
-1,3P = -1,3P^2 - 0,5PQ <==>
1 = P - 0,5PQ
-1,3P = -1,3P^2 - 0,5PQ <==>
1 = P - 0,5PQ
Svar #2
15. april 2007 af pededrengen (Slettet)
Jeg dividere med -1,3P på hver side af lighedstegnet! Hvad burde der så stå??
Skriv et svar til: Isolere
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
