Matematik
HASTER, afl imorn.
16. april 2007 af
TinaP (Slettet)
OPG 2.029,
i et koord. i rummet er givet 3 vektorer
a=(1,2,3) b=(2,-1,2) c=(-1,2,2)
bestem gradtallet for vinkelen mellem a og b
Bestem koord.sættet til proj. af a på c
bestem tallene s og t, således at vektoren d=a+sb+tc står vinkelret på både b og c, og angiv koord. for d.
HJÆLP, har hverken lommeregner eller formelsamling på mig, så har meget svært ved dette ligenu.
i et koord. i rummet er givet 3 vektorer
a=(1,2,3) b=(2,-1,2) c=(-1,2,2)
bestem gradtallet for vinkelen mellem a og b
Bestem koord.sættet til proj. af a på c
bestem tallene s og t, således at vektoren d=a+sb+tc står vinkelret på både b og c, og angiv koord. for d.
HJÆLP, har hverken lommeregner eller formelsamling på mig, så har meget svært ved dette ligenu.
Svar #1
16. april 2007 af Mandelbrot (Slettet)
Hvorfor sætter du dig til at lave matematik kl 21:20 dagen før du skal aflevere. Og så uden lommeregner og formelsamling? - Ja undskyld, men det er sku optimistisk.
Svar #2
16. april 2007 af TinaP (Slettet)
Plejer altid at lave det dagen før uden problemer, men har glemt min lommeregner og formelsamling. Har jeg først fundet ud af da jeg gik i gang
Svar #3
16. april 2007 af AntlogiK (Slettet)
Prøv og lav en google søgning på "Virtual Ti", så vil du finde en dejlig lommeregner der kan det hele ;)
Skriv et svar til: HASTER, afl imorn.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
