Matematik
hilfe
17. april 2007 af
_rie_ (Slettet)
hvordan ville I forkorte:
o(x) = x^2 + x^2 + x * 125/x^2 * 4
o(x) = x^2 + x^2 + x * 125/x^2 * 4
Svar #1
17. april 2007 af mathon
x * 125/x^2 * 4 = 4*x * 125/x^2
eller
x * 125/x^2 * 4 = x * 125/(x^2 * 4) ?
Svar #2
17. april 2007 af _rie_ (Slettet)
men der skal jo ikke flyttes om på det? det skal bare forkortes
Skriv et svar til: hilfe
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
