Dansk
ansøg
19. april 2007 af
AuinK (Slettet)
Hvad er forskellen på en opfordret og en uopfodret ansøgning ?
Hvad er fordele og ulemper ved de to forskellige måder at søge job/elevplads på?
Hvad er fordele og ulemper ved de to forskellige måder at søge job/elevplads på?
Svar #1
19. april 2007 af Woolfie (Slettet)
Når man søger opfordret er man sikker på, at virksomheden har brug for medarbejdere. Når man søger uopfordret er det ikke sikkert de har et job lige nu og her, men hvis de nu har brug for en ny medarbejder, kan det være man er rigtig heldig og rammer det rigtige tidspunkt.
Når man søger uopfordret, viser man også virksomheden, at man er interesseret i detop deres virksomhed - det kan virke godt.
De uopfordrede ansøgninger bliver ofte læst først, hvis man skal til at ansætte nye medarbejdere.
Uopfordret= godt, men man skal være heldig
OPfordret= man er næsten sikker på, at ansøgningen bliver læst og at virksomheden har brug for en ny medarbejder, men man kan hurtig forsvinde i stakken.
Når man søger uopfordret, viser man også virksomheden, at man er interesseret i detop deres virksomhed - det kan virke godt.
De uopfordrede ansøgninger bliver ofte læst først, hvis man skal til at ansætte nye medarbejdere.
Uopfordret= godt, men man skal være heldig
OPfordret= man er næsten sikker på, at ansøgningen bliver læst og at virksomheden har brug for en ny medarbejder, men man kan hurtig forsvinde i stakken.
Skriv et svar til: ansøg
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
