Matematik
ax+b
21. april 2007 af
kurdish20 (Slettet)
hej
der står i min opg
grafen for denne lineære funktion går gennem punkterne (1,1472000) og (4,1352000)
bestem tallene a og b
er det sådan
1352000-1472000 / 4-1
-120000/3 = -40000
a=-40000
y=-40000x+b
1352000=-40000* 4+b
1352000=-160000+b
1352000--16000=b skal der endelige 2 minus tegn eller er det plus
b=1512000
den færdige regneforskrift
y=-40000x + 1512000
er det sådan
håber det er rigtig ¨¨tak på forhånd
der står i min opg
grafen for denne lineære funktion går gennem punkterne (1,1472000) og (4,1352000)
bestem tallene a og b
er det sådan
1352000-1472000 / 4-1
-120000/3 = -40000
a=-40000
y=-40000x+b
1352000=-40000* 4+b
1352000=-160000+b
1352000--16000=b skal der endelige 2 minus tegn eller er det plus
b=1512000
den færdige regneforskrift
y=-40000x + 1512000
er det sådan
håber det er rigtig ¨¨tak på forhånd
Svar #1
21. april 2007 af Louisejh (Slettet)
det er rigtigt det du har fundet frem til :)
og ja, det skal hedde plus i stedet for -- .
og ja, det skal hedde plus i stedet for -- .
Svar #4
21. april 2007 af hjælp19 (Slettet)
så giver det 1368000
så jeg skal rette på de nederste ik
så jeg skal rette på de nederste ik
Svar #5
21. april 2007 af dnadan (Slettet)
1352000=-160000+b
<=>
1352000-(-16000)=b
<=>
1352000+16000=b
<=>
1368000 =b
<=>
1352000-(-16000)=b
<=>
1352000+16000=b
<=>
1368000 =b
Skriv et svar til: ax+b
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
