Matematik
redegør
22. april 2007 af
radbyx (Slettet)
En person bruger medicin mod allergi. I en model for kroppens optagelse af medicinen regner man med, at medicinkoncentrationen i blodet er givet ved
f(t) = 12-4*ln(t^2-4t+6) , 1 =t= 6 ,
hvor f(t) er målt i milligram pr. liter, og t er antal timer efter indtagelsen af medicinen.
Gør rede for, hvordan medicinkoncentrationen ændrer sig i løbet af tidsrummet 1 =t= 6. I redegørelse skal f'(t) inddrages.
- f'(t) = -8*(t-2)/t^2-4t+6
Jo længere tid, der går, jo mindre medicin er der i kroppen.. er det, hvad jeg kan uddrage af dette? hvordan skal f'(t) flettes ind?
f(t) = 12-4*ln(t^2-4t+6) , 1 =t= 6 ,
hvor f(t) er målt i milligram pr. liter, og t er antal timer efter indtagelsen af medicinen.
Gør rede for, hvordan medicinkoncentrationen ændrer sig i løbet af tidsrummet 1 =t= 6. I redegørelse skal f'(t) inddrages.
- f'(t) = -8*(t-2)/t^2-4t+6
Jo længere tid, der går, jo mindre medicin er der i kroppen.. er det, hvad jeg kan uddrage af dette? hvordan skal f'(t) flettes ind?
Skriv et svar til: redegør
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
