Matematik
f'(x)
25. april 2007 af
*cecilie* (Slettet)
f(x)=In(x^2+4)
bestem f'(x)
kan ikke lige huske hvordan jeg finder f'(x) af ln??
bestem f'(x)
kan ikke lige huske hvordan jeg finder f'(x) af ln??
Svar #1
25. april 2007 af Madsst (Slettet)
Det er 1/x. Du finder din afledte ovenfor ved at bruge reglen for sammensat funktioner:
f'(x)=(x^2+4)'/(x^2+4)=2x/(x^2+4)
f'(x)=(x^2+4)'/(x^2+4)=2x/(x^2+4)
Skriv et svar til: f'(x)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
