Matematik
cosx
28. april 2007 af
shafh (Slettet)
Hvad er cosx?
Hvordan udregner jeg det? Min lommeregner kan vært fald ikke regne med denne funktion.
Hvad er dens periode?
Hvordan udregner jeg det? Min lommeregner kan vært fald ikke regne med denne funktion.
Hvad er dens periode?
Svar #1
28. april 2007 af holretz (Slettet)
Har du en knap på lommeregneren, hvor der står cos, cosinus eller noget i den stil..?
det er en forudsætning for at kunne regne det på lommeregneren.
Perioden for såvel sinus som cosinus er 2*Pi.
Det betyder at hvis cos(x) = p, så er også cos(x+n* 2*Pi) = p hvor n, kan være alle positive og negative heltal, samt selvfølgeligt 0.
det er en forudsætning for at kunne regne det på lommeregneren.
Perioden for såvel sinus som cosinus er 2*Pi.
Det betyder at hvis cos(x) = p, så er også cos(x+n* 2*Pi) = p hvor n, kan være alle positive og negative heltal, samt selvfølgeligt 0.
Svar #2
28. april 2007 af shafh (Slettet)
Ahhh...
He he.
Nu forstår jeg... Det er en stavefejl i bogen. Der skal vel stå cos(x)... He he... Tænkte det som en eller anden mystisk funktion som jeg aldrig havde hørt om...
He he.
Nu forstår jeg... Det er en stavefejl i bogen. Der skal vel stå cos(x)... He he... Tænkte det som en eller anden mystisk funktion som jeg aldrig havde hørt om...
Skriv et svar til: cosx
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
