Matematik

Cos-funktioner

30. april 2007 af multimediaspeakerbass (Slettet)
Hejsa..

Jeg er bare lidt i trivl om en opgave hvor jeg skal finde løsningsmændgen for nogle cos ligninger.

Fx Cos(x)=0.213 hvor grundmængden er [0;2pi]

Er det så ligesom sinus? altså X1=Cos-1(0.213) og X2= pi-X1?

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. april 2007 af -Zeta- (Slettet)

x1 = cos^(-1)(0.213)
x2 = 2pi - x1

Skriv et svar til: Cos-funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.