Matematik
Faktorisering
01. maj 2007 af
jambert (Slettet)
Nogle der kan hjælpe med at faktorisere tæller og nævner i følgende opgaver?
x-3
f(x)= x^2+2x
x^2-4x
f(x)= x+3
x-3
f(x)= x^2+2x
x^2-4x
f(x)= x+3
Svar #1
01. maj 2007 af Grud (Slettet)
Nævneren i opgave a)
x^2+2x = (x+1)^2 - 1
Opgave b)
x^2-4x = (x-2)^2 -4
x^2+2x = (x+1)^2 - 1
Opgave b)
x^2-4x = (x-2)^2 -4
Skriv et svar til: Faktorisering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
