Matematik
Definitionsmængde - hvad er det?
06. maj 2007 af
senadw124 (Slettet)
Kunne nogen fortælle mig hvordan definitionsmængder skrives? Jeg har helt glemt det.
Svar #1
06. maj 2007 af Lurch (Slettet)
Min matematiske formalisme er ikke en bedste, men noget i den her stil
Def = [a:b[
Hvis punkt a er med i mængden, men b ikke er
Hvis mængden kun er enkelte punkter, eksempelvis
Def = {1}
Def = [a:b[
Hvis punkt a er med i mængden, men b ikke er
Hvis mængden kun er enkelte punkter, eksempelvis
Def = {1}
Svar #2
06. maj 2007 af stresset (Slettet)
for eksempel:
Dm(f)=]0;10]
eller:
Dm(f)=R (reelle tal)
du kan også skrive sådan, hvis det er den type du har med at gøre:
Dm(f)=R\{1,2,3} - reelle tal undtagen 1, 2 og 3
\ betyder undtagen/uden
vil heller ikke hænges op på det..ville bare lige prøve, så jeg er ikke hel sikker :)
Dm(f)=]0;10]
eller:
Dm(f)=R (reelle tal)
du kan også skrive sådan, hvis det er den type du har med at gøre:
Dm(f)=R\{1,2,3} - reelle tal undtagen 1, 2 og 3
\ betyder undtagen/uden
vil heller ikke hænges op på det..ville bare lige prøve, så jeg er ikke hel sikker :)
Skriv et svar til: Definitionsmængde - hvad er det?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
