Kommentarer til Studieportalen.dk

oversættelse

07. maj 2007 af nadiapiien (Slettet)
nogen der kan hjælpe med at oversætte det her?

Der er god mulighed for at finde overnatning i Bogotá. Der er mange vandrehjem, der tilbyder en seng rimeligt billigt. Der findes også mange hoteller, både dyre, luksuriøse og små, billige hoteller.
Lokal transport
Taxi
Der er mange taxier i Bogotá. De fleste chauffører bruger taxameter, hvis ikke er det en god ide at insistere på, at de gør det. Det er normalt, at man er flere om at dele en taxi.
Specielle forhold
Der er mange tiggere og meget kriminalitet i Bogotá. Det er ikke tilrådeligt at færdes alene, specielt ikke om aftenen
I regionen nord for Bogotá finder man skønne naturområder. De høje, snebelagte bjerge rejser sig over de dybe, udtørrede kløfter. Samtidig finder man frugtbare dale med smukke, grønne planter.
Fakta
Rejseforberedelse
Bedste rejsetid
Man kan besøge området hele året rundt. Man skal dog medbringe forskelligt tøj til de forskellige områder. Er man højt oppe, bliver der koldt, og det er nødvendigt med varmt tøj. På de lavere plateauer er der som regel varmt.
Lokale forhold
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 06.00 i området.
Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 07.00 i området.
Overnatning
I alle byerne i området er der god mulighed for at finde forskellige former for overnatning. Der er alt fra billige vandrehjem til hoteller. Helt store femstjernede hoteller findes dog ikke i området. Men man kan sagtens finde et komfortabelt sted at tilbringe natten.
Lokal transport
Taxi
Der kører taxier i de fleste byer i området. De er nemme at hyre på gaden, og det er en god ide at aftale prisen, inden turen begynder.
Alternativ transport
Der kører busser mellem alle byerne i området. Busserne er som regel i god stand og kører regelmæssigt.

Brugbart svar (2)

Svar #1
07. maj 2007 af chinpo (Slettet)

For det første, ville det være en del lettere, hvis du skrev hvilket sprog det skulle oversættes til, du kunne jo have valgt en lidt anden kategori end "studieblandet"..
For det andet skal studi ses som en hjælp, altså du må selv komme med et bud først, du kan ikke bare forvente at andre vil lave dine lektier for dig..!

Brugbart svar (2)

Svar #2
01. januar 2008 af nørd240 (Slettet)

#1 helt enig

Skriv et svar til: oversættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.