Kommentarer til Studieportalen.dk

Forkert oplysning

09. juli 2020 af Stygotius

Man bliver ofte mødt af en besked der siger : "Siden findes desværre ikke"  -selv om man tidligere har fået at vide  -og stadig kan læse-  at der er et vist antal sekunder tilbage til at rette i.


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. juli 2020 af Moderatoren

Ok, du skriver ikke hvilken side det er, men jeg har en formodning. Jeg tror ikke, at det er noget, som vi vil bruge resourcer på, når det kun drejer sig om et vist antal sekunder.


Svar #2
09. juli 2020 af Stygotius

Det sker på alle mulige sider.

Da sekunder og minutter  er vigtige detaljer i dette spørgsmål, er det nok ikke uvigtigt at man bliver afbrudt midt i at skrive en kommentar.

At nægte at rette påviste, faktuelle fejl er nok ikke ligefrem et kvalitetsstempel for Studieportalen men tegn på amatørisme. Det har man oplevet adskillige gange .


Brugbart svar (1)

Svar #3
10. juli 2020 af MandenMedMangeHatte

#1 Hvorfor kan man i øvrigt kun rette sine kommentarer i løbet af de første 15 minutter 10 minutter!? Man burde da altid kunne rette det man har skrevet...


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. juli 2020 af Moderatoren

Det er så man kan stå ved det, som man har skrevet – og andre kan få hjælp senere, hvis de fx har samme spørgsmål. Det sker meget ofte i fx matematik. Det er også en måde at mindske snyd/plagiat på.


Skriv et svar til: Forkert oplysning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.