Andre fag

Mat B

08. maj 2007 af Hoys (Slettet)
Hej alle!

Pga. skærpelser af niveaukravene i 2008 får jeg brug for et B-niveau i matematik til min uddannelse, selvom jeg virkelig ikke kan se, hvad faan jeg skal bruge det til. Derfor - er der nogen, der kender til steder, hvor det er muligt at opnå B-niveauet på et halvt år? Jeg har ringet til Odense Uni., da det er der jeg regner med at skulle studere, men de kunne ikke give mig et klart svar. Derudover har jeg kontaktet VUC, men den eneste mulighed de har, der kun varer et halvt år er fjernundervisning, altså, hvor man mere eller mindre selv laver alt arbejdet uden assistance, og pga. mine meget mangelfulde matematiske kompetencer tror jeg ikke, at det er en mulighed.

- Michael


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. maj 2007 af holretz (Slettet)

Der er mange steder hvor de kører et såkaldt adgangskursus til naturvidenskab. Der kan man få A-niveau på 1 år, så jeg vil tro at man kan klare B-niveu på et halvt, men du må spørge dig for. De fleste ingeniørhøjskoler og vist også universiteterne har sådanne kurser tilknyttet.

m.v.h.

Martin S.

Brugbart svar (0)

Svar #2
08. maj 2007 af hiat (Slettet)

Er det ikke muligt at tage det som et turboforløb over sommerferien (hvis du altså gider at bruge din sommer på sådan noget) :)?

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. maj 2007 af 150972 (Slettet)

http://www.ug.dk/Vejledningsportal/Elementer/Guide%20til/Artikler.aspx?article_id=artik-sommersuppl2005

Svar #4
08. maj 2007 af Hoys (Slettet)

# 1 - Jeg må lige kontakte universitetet igen. Jeg kan heller ikke forstå, at de ikke har nogle mat-b suppleringskurser, da man jo næsten skal bruge det som adgangskrav i alle uddannelser efter '08-skærpelser.

# 2 - Min sommerferie er mere eller mindre booket af alverdens druk, så jeg tror ikke, at det ville fungere ret godt.. (=

# 3 - Tak for linket!

Skriv et svar til: Mat B

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.