Matematik
sansynlighed
08. maj 2007 af
white_angel (Slettet)
En bueskytter mener at han kan ramme plet i 90% af tilfældene.Det går vi ud fra i det følgende .
a) Hvor stor er sansyligheden for at han rammer 9 ud af
10 skud?
b)10 ud af 10 skud?
c) 5 ud af 10 skud?
a) Hvor stor er sansyligheden for at han rammer 9 ud af
10 skud?
b)10 ud af 10 skud?
c) 5 ud af 10 skud?
Svar #2
08. maj 2007 af white_angel (Slettet)
kan du ikke give mig et eksempel fordi vores lærer har ikke forklaret os noget.
Svar #4
08. maj 2007 af holretz (Slettet)
du kan se i det ovenstående link, hvordan du regner sandsynligheden ud for at ramme 1 gang, 2 gange o.s.v.
og du kan så addere dem for at finde sandsynligheden for at ramme 9 gange.
Alternativt, så kan du finde sandsynligheden for at ramme 9 gange ved at sige: 1 - chancen for at misse 1 gang.
Din sandsynlighed for at misse et skud er: 1 - p = 1 - 0.9 = 0.1
Du bruger så binomialformlen til at udregne sandsynligheden for at det sker netop 1 gang i de 10 forsøg der er.
og du kan så addere dem for at finde sandsynligheden for at ramme 9 gange.
Alternativt, så kan du finde sandsynligheden for at ramme 9 gange ved at sige: 1 - chancen for at misse 1 gang.
Din sandsynlighed for at misse et skud er: 1 - p = 1 - 0.9 = 0.1
Du bruger så binomialformlen til at udregne sandsynligheden for at det sker netop 1 gang i de 10 forsøg der er.
Svar #5
08. maj 2007 af white_angel (Slettet)
kan du ikke forklare hvordan man laver opg. a , så jeg kan lave de andre ?
Skriv et svar til: sansynlighed
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
