Matematik
halveringskonstanten
12. maj 2007 af
hjælp19 (Slettet)
hej
der står i min opg at
L=100 * 0,69^x
bestem halveringskonstanten for L og forklar hvad dette tal forsætter om lysinteten
kan det ik passe man skal bruge en formel noget med
nu har jeg ik lige formlen i hovdet er der nogen der kender den
kan det være den her T1/2=a/0,5
der står i min opg at
L=100 * 0,69^x
bestem halveringskonstanten for L og forklar hvad dette tal forsætter om lysinteten
kan det ik passe man skal bruge en formel noget med
nu har jeg ik lige formlen i hovdet er der nogen der kender den
kan det være den her T1/2=a/0,5
Skriv et svar til: halveringskonstanten
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
