Matematik
beregning af K
14. maj 2007 af
Cumano (Slettet)
Hvordan løser jeg denne opg?
Linjen Lk med ligningen:
kx-3y=10
er parallel med linjen
m:y=2x+4.
bestem k.
hved ikk rigtig hvordan jeg løser den, da jeg ikke må bruge lommeregneren.
Linjen Lk med ligningen:
kx-3y=10
er parallel med linjen
m:y=2x+4.
bestem k.
hved ikk rigtig hvordan jeg løser den, da jeg ikke må bruge lommeregneren.
Svar #1
14. maj 2007 af Mandelbrot (Slettet)
Hvis to linjer er parallelle, er deres hældningskofficient ens. Dvs. linjen Lk's hældningskofficient er 2.
Du kan nu starte med, at isolere y i ligningen for linjen Lk.
Svaret er k=5, men prøv nu selv at udregne det :)
Du kan nu starte med, at isolere y i ligningen for linjen Lk.
Svaret er k=5, men prøv nu selv at udregne det :)
Skriv et svar til: beregning af K
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
