Latin
Oversætning af 5 ord.
14. maj 2007 af
swordfischer (Slettet)
hej.
jeg skal have oversat mig sætningen "Heavy metal in the heart", da det skal bruges til en tatoo, men er i tvivl om hvorvidt jeg har gjort det korrekt, :)
Jeg er nået frem til "Gravis metallum in pectore".
Ville være rart at være 100% sikker på oversættelsen :)
på forhånd tak
jeg skal have oversat mig sætningen "Heavy metal in the heart", da det skal bruges til en tatoo, men er i tvivl om hvorvidt jeg har gjort det korrekt, :)
Jeg er nået frem til "Gravis metallum in pectore".
Ville være rart at være 100% sikker på oversættelsen :)
på forhånd tak
Svar #2
14. maj 2007 af DeutscherDäne (Slettet)
gravis = tung(t)
metallum = metal (i akk. hvad jeg kan se)
in= i
pectore = bryst
altså
tungt metal i brystet :S
Det er alt hvad jeg kan få ud af det
metallum = metal (i akk. hvad jeg kan se)
in= i
pectore = bryst
altså
tungt metal i brystet :S
Det er alt hvad jeg kan få ud af det
Svar #3
14. maj 2007 af DeutscherDäne (Slettet)
#0 ups, jeg misforstod dit indlæg totalt :D Jeg troede du ville have det oversat xD
Svar #4
15. maj 2007 af swordfischer (Slettet)
#1 - Jeg har slet ikke latin i skolen :) Derfor jeg spørger herinde
Skriv et svar til: Oversætning af 5 ord.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
