Matematik

Integralregning

18. maj 2007 af bentexxx (Slettet)
Hej.

Jeg har brug for hjælp til en opgave, sidder her og har en opgave for jeg ikke kan finde ud af at løse. Hvordan løser jeg denne?

Bestem en stamfunktion til.

1)

f(x) = 4kvadratrod af x + 2/(cosx)^2

(Jeg kunne ikke finde en knap til kvadratrod af x)

Det er mere den sidste jeg er i tvivl om. 2/(cosx)^2

Håber i kan hjælpe mig.

Venlig Hilsen

Bente.

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2007 af mathon

S 2/(cos^2(x)dx = 2S 1/cos^2(x)dx = 2*tan(x)+k

Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.