Kommentarer til Studieportalen.dk

Spamning af tråde og useriøse kommentarer

20. maj 2007 af cc89 (Slettet)
Hej!
Lige et lille surt opstød.
Det er fedt, at man her på sitet kan få seriøs hjælp til sine lektier og opgaver! Men jeg synes dog, der af og til er meget spam og mange useriøse kommentarer eller tilsvininger i trådene. Måske er jeg bare lidt pernitten, men det irriterer mig i hvert fald grænseløst.
Her er et eksempel, hvor mange af trådens indlæg ikke handler om selve emnet: https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=27636

Er der andre end mig, der har det på samme måde, og hvad kan vi gøre ved problemet?

Brugbart svar (2)

Svar #1
20. maj 2007 af hiat (Slettet)

Tråden er fra 2004. Lad den dog hvile i fred :)

Studieportalen tager personlige angreb og opfordringer til snyd/køb af opgaver meget alvorligt, og trådene lukkes og/eller censureres (du kan selv prøve :p - Og nej, det er altså ikke nogen opfordring!).

Brugbart svar (2)

Svar #2
20. maj 2007 af Romulus (Slettet)

Nu er vi nogle moderatorer, der er tilknyttet siden, og opgaven er at "luge" ud i forum. Arbejdet er frivilligt/ulønnet og vi kan selvsagt ikke overvåge ALT hele tiden, men vi gør vores bedste. Det vil kræve enormt meget tid, hvis moderatorerne skal kigge samtlige tråde og indlæg i forum igennem for at se, om de nu overholder retningslinjerne, og det er selvsagt umuligt.

Hvis I brugere ser noget, der ikke overholder retningslinjerne på den ene eller anden måde (ikke indlæg af typen med overskrifter som "Hjææælp" eller lignende, da det vil tage en menneskealder for moderatorerne at skride ind overfor sådan noget), så skal I være velkommen til at skrive en personlig besked, og så kan moderatorerne kigge på det ved lejlighed, andet kan man vel ikke gøre..

Svar #3
20. maj 2007 af cc89 (Slettet)

#1: Nu var det jo bare et eksempel :-)
Ja, det ved jeg.. Men der er stadig mange af den slags tråde og kommentarer, synes jeg.

#2: Det var slet ikke et angreb på moderatorerne. Efter min mening gør I det fremragende! Måske skulle jeg have fremlagt tydeligere, at det nærmere er en kritik af brugerne herinde end "ledelsen".
Okay, jeg vidste faktisk ikke, at det var en mulighed at anmelde til jer. Men det gør jeg nu så :)

Brugbart svar (2)

Svar #4
20. maj 2007 af Romulus (Slettet)

#3
Jeg opfattede det på ingen måde som et angreb mod moderatorerne, slet ikke. Jeg ville bare gøre opmærksom på vores virke, og hvordan det står til osv..:)

Svar #5
20. maj 2007 af cc89 (Slettet)

#4 Okay, ville bare lige sikre mig, at du ikke opfattede det sådan.

Skriv et svar til: Spamning af tråde og useriøse kommentarer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.