Matematik
differentialligning
24. maj 2007 af
hoppus (Slettet)
hvad er løsningsmoddelen til sådan en ligning?:
dT/dt= -0,019(T+12)
dT/dt= -0,019(T+12)
Svar #1
24. maj 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
En differentialligning på formen
 = at+b $)
har den fuldstændige løsning
 = c \cdot \exp(at) - b/a $)
hvor c er en konstant.
har den fuldstændige løsning
hvor c er en konstant.
Svar #2
24. maj 2007 af Camm87 (Slettet)
jeg tror den ligner den her:
dy/dx=b-ay så må løsningen være y=b/a+ce^-ax
dy/dx=b-ay så må løsningen være y=b/a+ce^-ax
Svar #3
24. maj 2007 af Camm87 (Slettet)
ps. min løsning er den sammen som #1, men har har bare været mere konkret i dit eks. mens min er den overordnede formel..
Skriv et svar til: differentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
