Engelsk
Hvad hedder det?
24. maj 2007 af
Lisa02 (Slettet)
What is the consequences for falling in love across (the) cultures borders?
Skal der stå THE eller ikke?
Skal der stå THE eller ikke?
Svar #1
24. maj 2007 af huuf (Slettet)
What are the consequences for falling in love across cultural borders.. ville jeg skrive :)
Svar #2
25. maj 2007 af Esbenps
Ja, jeg ville også udelade 'the'. Kommer an på sammenhængen. Snakker du om nogle bestemte 'cultural borders' så skal du bruge 'the'. Ellers ikke...
Svar #4
25. maj 2007 af -Zeta- (Slettet)
Man snakker om "consequences of" ikke ""consequences for" i dette tilfælde.
consequences for = Hvem giver dette konsekvenser for?
consequences of = Konsekvenserne af noget.
consequences for = Hvem giver dette konsekvenser for?
consequences of = Konsekvenserne af noget.
Skriv et svar til: Hvad hedder det?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
