Matematik
integral
27. maj 2007 af
gym elev3 (Slettet)
2
S(x+1)3^x dx
0
jeg ved ikke hvad t skal sættes til, intet virker!!
2
S(x+1)3^x dx
0
jeg ved ikke hvad t skal sættes til, intet virker!!
Svar #2
27. maj 2007 af gym elev3 (Slettet)
Det kan man ikke! Har prøvet
fx= 3^x => Fx= (3^x) / (ln3)
gx= x+1 => g'x= 1
F(x)*g(x) - int[F(x)*g'(x)]
(3^x/ln3)*x+1 - int(3^x/ln3)
så står jeg igen tilbage med int(3^x/ln3) som jeg ikke kan løse
Så den går ikke
fx= 3^x => Fx= (3^x) / (ln3)
gx= x+1 => g'x= 1
F(x)*g(x) - int[F(x)*g'(x)]
(3^x/ln3)*x+1 - int(3^x/ln3)
så står jeg igen tilbage med int(3^x/ln3) som jeg ikke kan løse
Så den går ikke
Svar #4
27. maj 2007 af eightx2 (Slettet)
Nej jeg sludrer!
Det skal være partiel, thi int(3^x/ln(3) ,x) = 1/ln(3)*int(3^x ,x) = 1/ln(3)*3^x/ln(3).
Det skal være partiel, thi int(3^x/ln(3) ,x) = 1/ln(3)*int(3^x ,x) = 1/ln(3)*3^x/ln(3).
Svar #5
27. maj 2007 af dnadan (Slettet)
int(3^x/ln3) =int(3^x*(1/ln3))) = 3^x/(ln3)^2
Så jo, den går skam!
Og husk iøvrigt parentesen:
(3^x/ln3)*(x+1)
Så jo, den går skam!
Og husk iøvrigt parentesen:
(3^x/ln3)*(x+1)
Skriv et svar til: integral
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
