Matematik
tvivl??
28. maj 2007 af
deankoger (Slettet)
Hej allesammen!
Jeg har to simple opgaver her, som jeg blot skal have bekræftet er korrekte.
OPGAVE 1:
I et koordinat system er to vektorer a og b bestemt ved
a=(5-t,2) og b=(4,t+1)
bestem t, således at a er vinkelret på b
FACIT: t=11
OPGAVE 2:
I et koordinat system er to vektorer a og b bestemt ved
a=(5-t,2) og b=(4,t+1)
for hvilke tal t gælder, at a er parallel med b?
t=1
På forhånd tak!!
Jeg har to simple opgaver her, som jeg blot skal have bekræftet er korrekte.
OPGAVE 1:
I et koordinat system er to vektorer a og b bestemt ved
a=(5-t,2) og b=(4,t+1)
bestem t, således at a er vinkelret på b
FACIT: t=11
OPGAVE 2:
I et koordinat system er to vektorer a og b bestemt ved
a=(5-t,2) og b=(4,t+1)
for hvilke tal t gælder, at a er parallel med b?
t=1
På forhånd tak!!
Svar #1
28. maj 2007 af Mandelbrot (Slettet)
Det er rigtigt. Jeg får dog også løsningen t=3 i opgave 2.
Svar #2
28. maj 2007 af eightx2 (Slettet)
Ja, det bliver jo en andengradsligning i opg. 2, hvorfor der også spørges til "hvilke tal".
Skriv et svar til: tvivl??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
