Matematik
integral
28. maj 2007 af
gym elev3 (Slettet)
hvordan integrerer jeg den her
e
S(ln(x))^2 dx
1
-------------------------
hvis jeg sætter t=lnx
<=> dt/dx= 1/x
<=> (1/x)dt = dx
e
S (t)^2*(1/x)dt
1
så kan jeg ikke få x væk?????????
hvordan integrerer jeg den her
e
S(ln(x))^2 dx
1
-------------------------
hvis jeg sætter t=lnx
<=> dt/dx= 1/x
<=> (1/x)dt = dx
e
S (t)^2*(1/x)dt
1
så kan jeg ikke få x væk?????????
Svar #2
28. maj 2007 af gym elev3 (Slettet)
aha
så kan jeg godt finde ud af det
[ln(x)]* [ln(x)]
tak
så kan jeg godt finde ud af det
[ln(x)]* [ln(x)]
tak
Skriv et svar til: integral
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
