Matematik
månedsrente
30. maj 2007 af
hjælp19 (Slettet)
hej
der står i min opgave at
hvordan omregner man en kvartalsrente på 3,2 % til en månedsrente
hvordan løser man den for min veninde har lavet det på en anden måde
der står i min opgave at
hvordan omregner man en kvartalsrente på 3,2 % til en månedsrente
hvordan løser man den for min veninde har lavet det på en anden måde
Svar #1
30. maj 2007 af peter lind
Hvis rm er månedsrenten og mk kvartalrenten gælder der:
(1+rm)^3 = 1+rk
(1+rm)^3 = 1+rk
Svar #2
31. maj 2007 af hjælp19 (Slettet)
ja det har jeg også men jeg har så skrevet 1,032^1/3=1,01055 -1 =0,01055=1,05 er det sådan man kan også el hva
Svar #3
31. maj 2007 af peter lind
Det er kvartalsrenten, der er opgivet ikke månedsrenten. Sætter du det ind får du:
(1+rm)^3 = 1 +0,032
(1+rm)^3 = 1 +0,032
Skriv et svar til: månedsrente
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
