Matematik

Andengradsligninger!

01. juni 2007 af Marc Jermiin (Slettet)
Jeg er i en presset situation, jeg skal aflevere en aflevering, og har akut brug for andengrads regnereglerne.

Tusind tak for hjælpen jer der vil hjælpe. :)

Svar #1
01. juni 2007 af Marc Jermiin (Slettet)

arh COME on people! tag da lige og hjælp engang hva'?

Brugbart svar (0)

Svar #2
01. juni 2007 af hg5e17ah (Slettet)

Har du overvejet at søge under opgaver?

Brugbart svar (0)

Svar #3
01. juni 2007 af Madsst (Slettet)

Hvad er andengads regneregler? Hvorfor kigger du ikke i din bog? Når dit spørgsmål er så inkonkret er det spild af tid at svare på det...

Brugbart svar (1)

Svar #4
01. juni 2007 af Avadur (Slettet)

Hm...

ax^2+bx+c=0

d=b^2-4ac

L=(-b(+ -) sqrt[d])/2*a??

hvis d>0 findes der 2 løsninger
Hvis d=0 findes der 1 løsning
Hvis d<0 findes der 0 løsninger

Tilfreds?

Brugbart svar (1)

Svar #5
01. juni 2007 af mathon


se
http://www.peecee.dk/index.php?id=45838

Brugbart svar (1)

Svar #6
01. juni 2007 af Mandelbrot (Slettet)

f(x)=ax^2+bx+c

c er skæringspunkt med y aksen.

Hvis b=0 er parablen symetrisk med y aksen, dvs. rødderne er x=k v x=-k

f'(x)=tangenthældningen i punktet x0. f'(x)=0 er x-værdien i f(x)'s ekstremaer

Hvis a=0 er det en lige linje.

Svar #7
02. juni 2007 af Marc Jermiin (Slettet)

4#+6# tusind tak for hjælpen

Skriv et svar til: Andengradsligninger!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.