Matematik

Eksponentialfunktion

01. juni 2007 af Martin P (Slettet)
hvordan beviser jeg at alle eksponential funktioner grafer går gennem (1,a)?

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. juni 2007 af Madsst (Slettet)

Prøv at sæt x=1 og se hvad du får.

Brugbart svar (0)

Svar #2
01. juni 2007 af mathon


y = f(x) = a^x

f(1) = a^1......


Svar #3
01. juni 2007 af Martin P (Slettet)

tak. så var det jo bare det. det var lige til at overkomme.

Skriv et svar til: Eksponentialfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.