Andre fag

Hvem er min censor?

03. juni 2007 af ar04xmm (Slettet)
Det er en matematik lærer: 998-OL

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. juni 2007 af nikolaj_olsen (Slettet)

Er du sikker på, at det er 998? Og er det på gymnasiet?

Brugbart svar (0)

Svar #2
03. juni 2007 af Odenseboy (Slettet)

Hej mit link til "TJEK DIN CENSOR UD" virker ikke. Håber, at det er i orden at jeg skriver her!

Fysik: 094-Pe
Engelsk: 201-TL
Historie: 112-OW

Nogen der kan hjælpe med at finde disse? kan ikke helt greje ud, hvordan man gør!

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. juni 2007 af storegrynt (Slettet)

Fysik: 094-Pe
= Sorø akademis skole-Peter Henrik Rasmussen

Engelsk: 201-TL
= Fredericia gymnasium-Trine Bjerring Laursen

Historie: 112-OW
= Maribo gymnasium-Ole Weischer

Brugbart svar (0)

Svar #4
03. juni 2007 af mariehansen87 (Slettet)

Er der en side man kan gå ind og tjekke sin censor ud? - altså hvem det er og fra hvilket gymnasium personen kommer fra?

Brugbart svar (0)

Svar #5
03. juni 2007 af SomeOneMore (Slettet)

I bedes venligst benytte en af de oprindelige "TJEK DIN CENSOR UD" tråde, som eks. https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=98161 , så vi ikker får en masse forskellige tråde herom.

#2 Hvis du mener tråden om at tjekke sin censor ud, her på siden, bør du prøve at vente lidt. Den kan godt være lidt tung at hente, netop fordi så magne af en eller anden for mig uforståelig grund ønsker at hører om deres censor inden dagen. Mener du derimod den side, hvor man kan se hvilke skoler der er bag numrerne, kan jeg ikke hjælpe dig, da jeg ikke ved hvilken side det er, og om den evt. er lukket igen.

Tråden er låst for yderligere indlæg.